Valikko Sulje

Toukokuu on täynnä tohinaa! Tämän kevään julkaisuihin kuuluuu lempeää folkkia, suomi-soulia ja feminististä räppiä.

Laua Ripin kolmas albumi Peilisydän julkaistaan 3.5.!
Ennakkotilauksia otetaan vastaan täältä! Kasetin hinta on 10€.


Kuva: Laua Rip

*


Kuva: Leevi Ikonen

Uudelta artistilta nimeltä Olva julkaistaan sydäntä pakahduttava single Mehiläisille. 15.5. julkaistava Mehiläisille on kuvaus maailmasta, jossa kukoistaa hyönteisten valtakunta. Kappale sai alkunsa, kun Olva kuuli radion luontoillassa perinteestä, jonka mukaan tarhamehiläisille tulee kertoa niiden tarhaajan kuolemasta. Kappaleessa niin mehiläistarhaaja, kuin koko ihmislaji ovat poissa. Synkeää melankoliaa ja pakahduttavaa toiveikkuutta pehmeästi yhdistelevän kappaleen on tuottanut Lauri Kallio (Pambikallio). Soitosta ja sovituksesta vastaavat Lauri Kallio, Elliott Webb ja Olva. Elokuvantekijänäkin tunnettu tamperelainen Olva työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan Jukka Nousiaisen kanssa.

*


Kuva: Iiris Tuononen

Ällistyttävää mainetta Suomi-soulin sanansaattajana niittänyt Jari Raaste tekee paluun vappuaaattona 2024, kun Minna Records ja Raastepöytä julkaisevat singlen Fresh!Tämä raikas toukokuun keltainen sitruuna vapauttaa sinut oravanpyörästä ja kutsuu tanssiin, mutta kohtuudella. Tässä keväisessä raastebuffetissa kaikki on mahdollista: nyt on rakastumisen, olemassaolon ja kukkaanpuhkeamisen aika! Torvien soidessa Fresh! kutsuu sinut mukaan elämisen juhlaan!
Jari Raasteen takana on big band, joka koostuu liudasta Suomen parhaimpia indie-muusikoita: Petri Alanko, Ninni Luhtasaari, Jenni Kinnunen, Mikko Siltanen, Kalevi Suopursu, Minna Sihvonen, Sini Suvanto, Inari Ruonamaa, Antti Hermaja, Sami Keinänen, Sebastian Krühn, Elliina Peltoniemi ja Sami Sippola.

*

Katso Laua Ripin 29.3. julkaistu videosingle Varjot tästä:

Poni EP julkaistaan kasettina ja diginä 12.4.!

Kuuntele Vauvoi -sinkku alta: